|
|
Agy |
|
|
Сб Сен 11, 2010 10:17
|
|
|
|
|
Labrīt!
Mani nomoka viens jautājums,vai zīdainim 6 nedēļas vecam ir jādod dzert ūdentiņš starp ēdienreizēm ja viņš ēd tikai piena maisījumu?Krūts barošana diemžēl nav iespējama!
Un ja jādod tad cik daudz?
Jau iepriekš mīļš Paldies par palīdzību!
|
в начало |
|
|
|
|
|
Cik man ir zināms, ja bērns ēd piena maisījumu, tad jādzer obligāti. Cik? Precīzi nemaku pateikt, bet domāju cik bērnam gribas.
|
в начало |
|
|
|
Agy |
|
|
Сб Сен 11, 2010 11:10
|
|
|
|
|
Jautāju tāpēc,ka ģimenes ārsts neļauj dod dzert,tāpēc nezinu ko darīt!
|
в начало |
|
|
|
|
|
Vai daktere paskaidroja savu pozīciju? Jāskatas arī uz bērnu. Vai ir problēmas ar tualētu? Kāda stāvoklī galvas kauliņi? Ja dodāt dzērt,bērns dara to ar lielu gribu?
Ja mans bērns dzērtu ar gribu, es laikam neklausītu dakteri.
|
в начало |
|
|
|
Agy |
|
|
Сб Сен 11, 2010 11:21
|
|
|
|
|
Paskaidrojums ir tāds,ka bērns ūdeni uzņem jau ar maisījumu!Dzert vēl neesmu mēģinājusi dot!
|
в начало |
|
|
|
Agy |
|
|
Сб Сен 11, 2010 11:22
|
|
|
|
|
Par vēdera izeju...Vēderiņš iziet 1x 2 dienās!
|
в начало |
|
|
|
|
|
Agy, es uzskātu, ka no ūdens nevar būt nekas slikts. Man sķiet, ka nav pareizi nedot dzērt.
|
в начало |
|
|
|
Lapsa |
|
|
Сб Сен 11, 2010 11:43
|
|
|
|
|
Ja maisījumu ir ieteicis ārsts - es ārstam ari jautātu. Ja atbildes izsauc šaubas, tad ietu pie cita ārsta un prasītu viņam.
Žēl gan, ka nav krūts barošana... tik tiešām neko nevar darīt?
|
в начало |
|
|
|
Lii |
|
|
Сб Сен 11, 2010 14:22
|
|
|
|
|
Visai informācijai par zīdaiņa ēdināšanu ar maisījumu jābūt sniegtai uz iepakojuma. Kādreiz tiešām noteikti bija jādod papildus padzerties, taču šobrīd situācija nav tik viennozīmīga. Pirms gada vai diviem mainījās prasības attiecībā uz maisījumu sastāvu un barojošo vērtību, lai vēl vairāk tos pietuvinātu mātes pienam. Teorētiski, pareizi lietojot šādus jaunās paaudzes maisījumus, papildus nekas bērniņam nav jādod. Taču ir rūpīgi jāiepazīstas ar konkrētā maisījuma instrukciju, aprakstu, jāizrunā jautājums rūpīgi ar bērnu uzraugošo ārstu, neskaidrību gadījumā jāsazinās ar ražotāja/izplatītāja informācijas dienestu.
Katrā ziņā viss, kas saistīts ar mākslīgi ēdināta bērniņa uzturu, jāpārrunā ar ārstu.
|
|
Anna1 |
|
|
Пн Окт 04, 2010 17:00
|
|
|
|
|
Es zinu meitenīti, kas septiņos mēnešos vēl neko nedzer. Ēd 2x diennaktī maisījumu un 3x piebarojumu, bet dzert nedzer.
|
в начало |
|
|
|
anaj |
|
|
Вт Окт 05, 2010 16:59
|
|
|
|
|
Parasti, kad sāk piebarot, arī dod papildus ūdens. Katrā gadījumā jākonsultējās ar ārstu.
_________________ Помогу освоиться со слингом-шарфом
|
в начало |
|