|
|
|
|
Cik pilienu dienā dodat un vai pašas arī lietojat?Baidos,ja lietoju pati vai nesanāk par daudz bebim tā vitamīna..
|
в начало |
|
|
|
|
|
Bērnam - vienu. Pati nelietoju.
_________________ Почти все люди хорошие, Глазастик, когда их в конце концов поймешь (Харпер Ли)
|
в начало |
|
|
|
MargG |
|
Креатив мама |
Сб Дек 06, 2014 18:24
|
|
|
|
|
Necik. Vitamīnus nedod uz dullo, bet gan pamatoti, ja vien speciāli veiktās analīzes parādīja, ka ir kāda konkrētā vitamīna trūkums orgаnismā.
_________________ СЗ масел, эфиров и гидролатов Cкрабы, масла, кремы, соли, плитки, свечи
|
в начало |
|
|
|
Laleh |
|
|
Сб Дек 06, 2014 18:35
|
|
|
|
|
Necik, jo ārsts nav nozīmējis.
Jūsu gadījumā konsultētos pie ārsta.
|
в начало |
|
|
|
|
|
pec arsta nozimejuma-1 pilienu Vigantol.
pati ari lietoju pa 1-2 pilieniem(analizu rezultati pieradija, ka vajadzetu vairak nekā ir)
|
|
keiko |
|
|
Сб Дек 06, 2014 19:23
|
|
|
|
|
Pēc ārsta ieteikuma (sorry, pat 2 ārstu)- 2 pilienus, jo kā teica ģīm.ārste -mums ir hroniskais saules trūkums
|
в начало |
|
|
|
|
|
Mazai dodu 1 pilienu, pati nedzeru
|
в начало |
|
|
|
Avena |
|
|
Вс Дек 07, 2014 00:34
|
|
|
|
|
Pati lietoju pa 5 pilieniem, meitai (7 gadi) pa 3, dēlam (1,5 gads) pa 2 vigantol pilieniem.
|
в начало |
|
|
|
|
|
Es arī bērnam dodu vienu pilienu. Ģimenes ārsts ieteica labus pilienus "Mega vitamin D".
Pati arī nelietoju. Bet jūtu ka rudens nāks, būs vajadzība padzert, jo man nepatīk rudens noskaņojums.
|
в начало |
|
|
|
|
|
Vispār saka ka profilaksei ir jādod max 4 pilienus. Es dodu 2.
|
в начало |
|
|
|
Riooo |
|
|
Вс Сен 24, 2017 08:03
|
|
|
|
|
Вся наша семья проверилась на вит. Д. у всех нехватка. Принимаем как рекомендовал врач.
|
в начало |
|
|
|
Kria |
|
|
Пт Фев 16, 2018 16:59
|
|
|
|
|
ES rekomendē zīdaiņiem dod 400 UV (universālās vienības) dienā. Es dodu citreiz arī 1000 uv. ES prognozes ir ļoti konservatīvas. Ieteiktu palasīt par D vitamīna nozīmi bērna attīstībā. Tas ir svarīgs kauliem, smadzeņu attīstībai, noskaņojumam.
D vitamīnu ir ļoti grūti pārdozēt, bet, ja ļoti pacenšas, to, protams, var izdarīt.
|
в начало |
|